Verhuren

Wilt u uw woning verhuren? 

We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. Wij kennen de algemene verhuur-wetgeving, net als de specifieke regels in de gemeente waarin u woont. Iedere situatie is uniek, wij beschikken over een uitgebreide ervaring met woning verhuur in Amsterdam. We adviseren u op basis van uw mogelijkheden en bieden u de mogelijkheid uw woning online te presenteren of ons in te schakelen voor actieve hulp bij verhuur.

Wilt u een appartement of koopwoning verhuren in Amsterdam? Tijdelijk of permanent?

Actieve ondersteuning bij verhuren van uw woning

Uw woning wordt opgenomen in ons woningbestand en presenteren we op diverse websites waar huurders zoeken naar een beschikbare huurwoning. Wenst u actieve begeleiding om uw woning te verhuren? Ook wanneer u uw woning (tijdelijk) wilt verhuren omdat deze in de verkoop staat, u tijdelijk niet in uw woning verblijft of een belegger bent..

Na het uitvoeren van een puntentelling adviseren wij u over een reële marktconforme prijs voor de huurwoning. Daarnaast adviseren we u over eventueel aan te vragen vergunningen en benodigde documenten. Vervolgens verzorgen wij de presentatie op tal van woningwebsites, sociale media en bieden dit aan via ons eigen klantenbestand en netwerk.

Wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, voeren wij een creditcheck uit en zullen wij vervolgens de huurovereenkomst opstellen en volgt de sleuteloverdracht.

Wenst u het volledige vastgoedbeheer uit handen te geven? We kunnen uw woningen verhuren in Amsterdam en het innen van de huurbetalingen door huurders voor onze rekening nemen. We controleren het betaalgedrag en administreren de betaalde voorschotten. We sluiten, indien gewenst, onderhoudscontacten en/ of verzekeringen voor u af en laten het onderhoud in overleg met u uitvoeren. Wilt u een koopwoning verhuren in Amsterdam of een compleet appartementencomplex laten beheren? U bent bij ons aan het juiste adres. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Spreekt onze werkwijze u aan? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in, dan wij nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Personal details
Which house would you like to sell or rent?
I agree with the terms and conditions and with the submission and storage of my personal data.