Koopwoning verhuren

Zo kunt u snel uw koopwoning verhuren
Bent u verhuisd, maar is uw oude woning nog niet verkocht? Ter voorkoming van dubbele woonlasten kunt ook u uw te koop staande woning verhuren. Door de woning aan te bieden aan onder andere collega-makelaars en te presenteren op diverse websites en sociale media kan ook uw koopwoning snel verhuurd zijn. Wanneer ook u uw koopwoning wilt verhuren kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitstekende samenwerking
Na het kennismakingsgesprek krijgt u een passend advies wat betreft de prijs die u kunt vragen voor het verhuren van uw oude koopwoning. Tevens wordt gekeken of uw woning voldoet aan de maatstaven, want alleen ruimten die voldoen aan de gestelde voorwaarden kunnen verhuurd worden. Indien alles in orde is, wordt gezamenlijk gekeken naar welke soort huurder het meest geschikt is voor uw woning.

Veel potentiële huurders
In Amsterdam is altijd vraag naar een plek om te huren, ongeacht de periode waarin u de woning kunt verhuren. Wij beschikken over een zeer uitgebreid klantenbestand, waarmee het haast zeker is dat er een ideale huurder tussen zit. De woning wordt online geplaatst via diverse kanalen. Geïnteresseerden krijgen een rondleiding, waarbij na afloop een verslag aan u wordt uitgebracht. Nadat u akkoord bent met huurder, stellen wij de huurovereenkomsten op, waarna wij de oplevering uitvoeren.

Woning verkopen
Ook bij het woning verkopen in Amsterdam kunnen wij u van dienst zijn. Een woning snel verkopen in Amsterdam is een stuk makkelijker wanneer er gebruik wordt gemaakt van ons klantenbestand. Voor meer informatie over zowel de verhuur als de verkoop van uw woning in Amsterdam, kunt u op onze website terecht.