Eigen huis verhuren Amsterdam

Zo verhuurt u snel uw eigen huis
Bent u op zoek naar een manier om de lasten van uw woning te verminderen? Om dubbele woonlasten te voorkomen kunt u er voor kiezen om de woning te verhuren. Een goede manier is om de woning ook aan te bieden aan andere makelaars en te tonen op meerdere mediakanalen. Zo kunt u uw eigen huis snel verhuren. Ook als u uw eigen huis wilt verkopen in Amsterdam bent u hier op de juiste plek.

Vrijblijvende kennismaking
Voorafgaand aan de verhuur of verkoop van uw eigen huis in Amsterdam is er een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met een team van gedreven professionals die over kennis beschikken van de verhuurmarkt kunnen wij ook uw eigen woning snel verhuren. Doorgaans verhuren wij woningen die enkel in de vrije sector vallen. Dit betekent dat er aan de hand van de landelijk geldende puntentelling is bepaald dat uw eigen woning geliberaliseerd is. Naast de puntentelling is ook een energielabel een vereiste. Met al deze zaken kunnen wij u van dienst zijn.

Goede samenwerking
Bij het verhuur of verkoop van uw eigen huis te Amsterdam wordt uw woning onder de aandacht gebracht bij ons diverse klantenbestand. Op meerdere kanalen, waaronder social media, wordt uw woning geplaatst. Potentiële huurders krijgen dan een rondleiding, waar u bericht over krijgt. Niet alleen bij het verhuren kunt u hier terecht, ook bij de verkoop van uw eigen huis in Amsterdam bent u hier bij het juiste adres. Op de site vindt u alle details over hoe dit proces in zijn werk gaat.