Kopen

 
 
Woning kopen in Amsterdam?
Het is voor velen van u wellicht de belangrijkste en grootste aankoop van uw leven. Precies hierom is het is van belang om een goede keuze te maken. Er komt bij het kopen van een woning meer kijken dan de woning alleen, kent u bijvoorbeeld het bestemmingsplan, de toestand van de fundering en bent u op de hoogte van de eventuele aanwezigheid van asbest? Het zijn zaken waar we u goed over kunnen adviseren.

Onze aankoopbegeleiding begint bij het in kaart brengen van uw woonwensen en mogelijkheden. Hierna gaan wij actief voor u op zoek of u gaat zelf op zoek naar woningen. Wij vergezellen u bij bezichtigingen en terwijl u bekijkt of u zichzelf er ziet wonen bekijken wij de woning met een kritische blik.

Wanneer de woning voldoet aan uw woonwensen zullen wij na overleg met u, een goed openingsvoorstel neerleggen en de volledige onderhandelingen voor onze rekening te nemen. We lichten de koopakte voor u door en zorgen voor de definitieve afhandeling van de overdracht aan u. Wat u zoal van ons kunt verwachtent: 
  • Actief zoeken naar een koopwoning die aan uw wensen voldoet
  • Aanvullende informatie koopwoning opvragen (fundering, verontreiniging, positie van de VvE)
  • Onderhandelingen over de koopprijs en aanvullende voorwaarden
  • Contact met de notaris en aanleveren van aktes en verklaringen 
  • Eindinspectie en oplevering van de woning

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel 020-3376791 

Maak een afspraak