Over ons

Een makelaarskantoor met gedreven professionals die ervoor zorgen dat uw wensen en behoeften worden verwezenlijkt. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij u thuis, bespreken wij uw wensen en vertalen dit naar mogelijkheden.

Gedurende het gehele traject, dus vanaf het moment dat wij kennis met elkaar hebben gemaakt tot aan de sleuteloverdracht oftewel de oplevering staan wij onze klanten bij. Zijn er daarna nog vragen, wij zijn en blijven uw gesprekspartner.

Ons team bestaat uit gedreven en betrokken professionals waarbij het uitgangspunt simpelweg de tevredenheid van onze klanten is. Door de jaren heen hebben wij mede hierdoor een breed netwerk opgebouwd.

Door vertrouwdheid met de onroerend goed markt en kennis van de (plaatselijke) regelgeving kunnen wij u adviseren op het gebied van (ver)huren en (ver)kopen. 

Wij hanteren doorgaans kantoortijden, maar wanneer u liever in de avonduren of in het weekend een afspraak wilt behoort dit tot de mogelijkheden. 

 Wij staan graag voor u klaar wanneer het gaat om uw woning. Neem gerust een kijkje op de website of neem contact met ons op.