Huren

 

Bent u op zoek naar een woning ? 

Wij bekijken tijdens een kennismakingsgesprek graag de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie om op korte termijn uw ‘thuis’ te vinden.

Na onze kennismaking gaan we aan de hand van de besproken woonwensen en behoeften actief voor u op zoek naar geschikte woningen. Wanneer er een woning uw interesse heeft, laat u dit ons weten. Wij plannen een bezichtiging in en gaan samen naar de woning kijken. Tevens toetsen wij of de woning aan een aantal gestelde voorwaarden voldoet waarbij u kunt denken aan het controleren van de huurovereenkomst, de aanwezigheid van een energielabel als ook de puntentelling.

Wat kunt u verder van ons verwachten:

Wij geven u informatie over het huren van woning, met welke rechten en plichten u als huurder te maken krijgt. Met welke belastingen en heffingen dient u rekening te houden. Welke typen huurovereenkomsten zijn er en waarom.

Schrijft u zich bij ons in als woningzoekende? Wij zorgen ervoor dat u als eerste op de hoogte bent van het huuraanbod in Amsterdam. Wij presenteren u graag het woningaanbod waarop u kunt reageren. U kunt vervolgens een bezichtiging aanvragen van een huurwoning in Amsterdam

Schrijf u nu hier in, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod.

Maak een afspraak