Verhuren

 

Met +31 Vastgoed als uw verhuurmakelaar wordt u ontzorgd terwijl u zelf bepaalt voor hoelang en per wanneer u uw woning wilt verhuren. Wij streven wij ernaar uw woning binnen 2 weken verhuurt te hebben. 

Met jarenlange ervaring in zowel tijdelijke verhuur als het verhuren voor een langere periode, zijn wij goed op de hoogte van de algemene verhuur-wetgeving, net als de specifieke regels in de gemeente waarin u woont.

Wij verzorgen voor u de presentatie van uw woning op tal van woningwebsites, sociale media en bieden dit aan via ons eigen klantenbestand en netwerk. Alvorens een goed advies te kunnen geven inspecteren wij of de uw woning het gestelde aantal punten volgens de puntentelling behaalt.
Na het uitvoeren van de puntentelling adviseren wij u over een reële en marktconforme prijs voor de huurwoning. Daarnaast adviseren we u over de praktische kant van het verhuren zelf.

Wij verzorgen de bezichtigingen voor u, ook wanneer deze in de avonduren of in het weekend plaats vinden. Bij het vinden van een geschikte kandidaat, voeren wij een creditcheck uit en zullen wij bij "groen licht " de huurovereenkomst opstellen en volgt de sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoner

Wanneer u overweegt om u woning te verhuren, klik op onderstaande knop en vul vrijblijvend het  formulier in, wij nemen dan contact met u op! 

Maak een vrijblijvende afspraak