Expat verhuur Amsterdam

Verhuur uw huis aan expats
Amsterdam is een stad waar veel expats op zoek zijn naar woonruimte. Expats zijn doorgaans werknemers van multinationals die voor een tijdelijke periode in Nederland aan het werk zijn. +31 Vastgoed verzorgt de huisvesting voor deze expats en is daarom altijd op zoek naar woningen die wij aan expats kunnen verhuren. Op deze site leest u alles over hoe u op een gemakkelijke wijze uw woning kunt verhuren aan een expat.

Veel expats
Aangezien er in Amsterdam veel grote bedrijven gevestigd zijn, heeft de stad veel expats die in de stad woonachtig zijn. Ook in het klantenbestand zijn veel expats te vinden die op zoek zijn naar een tijdelijke woonplek. Daardoor is de kans heel groot dat ook u uw woning binnen de kortste keren aan een expat kunt verhuren. Wij zorgen ervoor dat de expats een professionele rondleiding door uw te verhuren woning krijgen, waarna wij u op de hoogte brengen van eventuele ontwikkelingen.

Zeer effectief
Op meerdere manieren weten wij de expats in het zeer uitgebreide klantenbestand te bereiken. Via meerdere mediakanalen worden zij ingelicht over de woning die u wilt verhuren. Onder meer door gebruik te maken van foto’s van de woning en een bijbehorende creatieve omschrijving informeren wij de expats over de mogelijkheden met de woning. Deze erg effectieve manier draagt gegarandeerd bij aan het snel verhuren van uw woning.

Voor alle info
Is uw interesse gewekt om via deze service uw woning te verhuren aan een expat? Dan kunt u op de site alle details lezen over hoe u uw woning aan kunt melden. Samen kijken we naar de mogelijkheden om uw woning snel te verhuren.